Fredag 13.

I dag er det altså den skumle datoen… Dagen var grå og trist, og det regnet godt da jeg hentet bilen fra verkstedet i dag. (mangellappen var så lang at dagen absolutt hadde riktig dato…)
Så bar det til Myrbø for den lenge fryktede ultralydtimen. Ville det gå bra denne gang??
Etter litt kikking hadde vi telt opp ca tre småklumper som ikke finnes i en tom tispe! Ulykkesdagen ble raskt snudd til glede. Feiringen fortsatte med pizza for de tobeinte og griseøre til den drektige. Jeg kjøpte også et frysetørket grisetryne (utrolig hva som finnes av hundesnacks!) som jeg tenkte damen virkelig skulle få kose seg med – det varte i hele 4 minutter…

Dariel og grisetrynet

Nå er det å komme i gang med praktiske forberedelser som er blitt utsatt siden jeg ville være sikker på at her kom valper før de ble gjort. Snekring av valpekasse og div innkjøp må nå ordnes. Jeg gleder meg!

Mens vi venter..

Mens vi venter går vi altså litt på tur. Vi hadde oss en fjelltur for et par dager siden. Vi tok det med ro og hadde en fin tur.

Utsikt mot Ortneset fra Søtekollen
Utsikt mot Ortneset fra Søtekollen
Jeg fant, jeg fant...
Jeg fant, jeg fant...
Blåbær er godt

Foreløpig har jeg ikke bestemt meg for om jeg tror at damen er drektig eller ikke. Juret har vokst litt og hun er muligens noe mer klengete enn hun pleier å være. Dessuten er hun litt treg på tur og henger mer bak enn vanlig, men på den annen side leter jeg jo ettter gode drektighetstegn og stirrer ivrig, så kanskje hun rett og slett er stresset av den nitidige granskingen og somler for å ha avstand til den stessede personen hun går sammen med? Bare en drøy uke igjen til ultralyd nå…

Filosofisk Dariel ved sjøen