Noe skjer

Ja, i går braket det løs! Hundene fant tonen raskt og første parring var et faktum. Været var ikke helt det beste, 15 minutter er litt lenge å vente når det høljer ned… Noe fotoseanse etterpå var ikke aktuelt av hensyn til kamera. Etterpå dro jeg og Dariel på besøk til en tidligere kulling av meg på Ås. Hun har også hund, jaktlabradoren Carmen, så det ble en del hundeprat. Jeg overnattet der og dro nordover igjen i morges til et nytt stevnemøte med Kentucky. Vi gjentok øvelsen i dag også i litt finere vær. Alt gikk greit denne gang også. Etterpå dro Kentucky og noen til til Sverige på utstillingstur. Tok ny blodprøve i dag som viser at vi fortsatt ikke er spesielt sene (Progesteron på 19nmol/L) så vi blir nok her et par dager til.

Kentucky og Dariel

Senere har jeg og Dariel vært en liten tur til Eidsvoll og kikket på pilegrimsveien mellom Oslo og Nidaros som passerer forbi der. Kanskje vi tar turen en gang? Uansett var det fint å finne de gule pilene.

Pilegrimssteinen ved Eidsvoll kirke

Pilegrimsmerke ved veien

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>