1. Vandredag Oslo – Olavsgaard

Så var alvoret i gang. Atter en altfor fin dag. Vi kom oss avgårde rett før  halv åtte. Veien gikk forbi Operaen og bort til middelalderparken der den første milesteinen er.

image

Så var det å finne veien… Leden er merket på flere måter. Vanligst er det i finne små klistremerker med pilegrimsledens symbol på. De er vel ca 7 cm. Mange av dem var blitt ganske falmet. Så var det også kraftigere stolper med rød topp og merke på. Merket kan også finnes på røde treklosser som er hengt opp. Innimellom hadde en klok sjel vært der med gulmaling og malt piler.  Disse reddet meg flere ganger der den offisielle merkingen enten var mangelfull eller på annen måte vanskelig å se. Jeg liker de gule pilene bedre enn den norske merkingen, om det skyldes ren nostalgi eller om de gule pilene fungerer best, vet jeg ikke.

image

Et sted følte jeg meg helt hensatt til Spania.

image

Varmt var det og vi tok mange pauser underveis. Furuset kirke var åpen og der fikk jeg en bøtte med vann til damene, og vi hadde en ganske lang pause. Jeg tok meg en tur inn i kirken.

image

Omsider ble det slutt på bytraskingen og vi kom inn i skogen på Gjelleråsen. Her fant vi en dam, hurra! Hundene fikk av kløvene. Melian hoppet uti og la seg og etter litt betenkning la Tari (som egentlig ikke liker å bade) seg ned også.

image

Turen over Gjelleråsen var fin, sti med skygge fra trærne. Badet hadde nok også gjort sitt på humøret til hundene. Nede igjen på Hellerudsletten gikk det ganske fort til å begynne med men det var tungt på slutten. Jeg var glad da vi var inne på hotellet. Da ble det vann til hundene og dusj til meg før vi fant oss en skyggefull plass ute.

image

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Legg igjen en kommentar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *