3.vandredag Arteid – Eidsvoll

Hundene fikk haik rett etter at vi hadde forlatt herberget. Tusen takk, Vigdis! Hadde ikke kunnet gjennomført dagen uten.  Fikk også lettet ryggsekken noe siden jeg visste at jeg hadde langt å gå.
Så bar det nordover forbi Ullensaker kirke. Leden var forsøkt lagt langs mindre veier og den var også delvis ikke langs vei.

image
Så faktisk et rådyr i skogkanten da jeg vandret i åkerkanten her. Ellers var jeg svært glad for guideboken min. Hadde ikke klart å følge leden uten den og de gule pilene.
image
Ellers ble det en lang dag. Gikk forbi Gardermoen. Det var vel den eneste perioden hvor jeg mistet merkingen helt. Gikk tom for vann og fikk fylt 2 nye liter på Camelbacken.  Det var fortsatt varmt og mye sol og etterhvert begynte jeg å innse at jeg trengte solkrem… (fikk tak i på bensinstasjon før Råholt) Like etter passerte jeg for første gang en matbutikk så proviant for kvelden ble innkjøpt. Var innom Eidsvollsbygningen og fikk stemplet passet mitt.
image
Siste strekket føltes superlangt.
image
Gikk tom for vann igjen og tenkte jeg kunne klare meg uten men ble etterhvert så tørst at jeg fikk fylt vannposen igjen. Likevel var det tungt og jeg ble glad da hun som var pilegrimsansvarlig stod lar med bil i krysset før herberget for å hjelpe meg for å hente hundene. Det var fort gjort og det ble en svært lat kveld. (Var ute og gikk ca 11 timer, skritttelleren påstod at jeg nærmet meg 60000 skritt og jeg tror etappen var ca 35km)

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Legg igjen en kommentar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *