Hjemme igjen

Så er østlandsturen vår over. Reisen tilbake i dag gikk greit selv om det var en del trafikk innimellom.

Siden jeg skrev sist har vi hatt noen fine dager. Lørdagen gikk Dariel og jeg en ny del av pilegrimsruten Oslo-Nidaros, denne gang fra Råholt, forbi Eidsvollsbygningen og litt nedover langs en elv. Artig å se noe av ruten. Eidsvollsbygningen har jeg bare kjørt forbi tidligere, så det var greit å i det minste ha sett den fra utsiden i det minste.

Eidsvollsbygningen

Eidsvollsbygningen

Riksløven

Riksløven lå på trappen

Dariel syntes «riksløven» så litt rar ut, der den etterhvert lå på grusen foran huset. Jeg tror hun trodde det var et ordentlig dyr… Varm sommerjobb var det helt sikkert. Etterpå dro vi tilbake og var velkomstkomite da de som hadde vært i Sverige på utstilling kom hjem. Kentucky hadde fått det nødvendige svenske certifikatet slik at han nå er både norsk og svensk champion. Vi gratulerer så mye!!
Hundene feiret på sin måte.. (Jeg tror dette var den «beste» dagen i løpetiden.)

I går hadde vi en rolig dag med en fin tur i skogen.

I dag begynte vi tidlig med pakking og rydding før vi tok et siste besøk hos Kentucky og familien. Hundene var litt mindre interessert i dag enn det de var lørdag, men da jeg antydet at vi kunne jo bare reise, kom entusiasmen litt tilbake og en siste parring ble gjennomført.

Dariel og Kentucky

Dariel og Kentucky

Jeg og Dariel sier takk for oss, for et trivelig opphold, god hjelp og sosiale kvelder. Så er det bare å krysse fingre og tær for at det blir et godt resultat her om ca 9 uker.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>