Oppdatering

Det er lenge siden jeg har skrevet noe her. Jeg har vært lite på utstillinger siden de to hundene jeg har hatt har hatt tendenser til buhundhale og når utstillinger er såpass dyrt både å reise til og melde på har jeg droppet det siden resultatet var gitt. Det er ikke alltid så lett for dommeren å se at hunden har gode sider ellers når den har en så synlig feil. Tari har fått ck hos dommer som så annet enn halen, men det var et unntakstilfelle.

Melian er fortsatt en aktiv og livlig hund. Har ikke fortalt henne at hun egentlig burde vært invalid med E-hofter med store forkalkninger så hun er fortsatt den raskeste berneren jeg har hatt og elsker å løpe.

Tari og Melian på Søtekollen 24/10
Tari og Melian på Søtekollen 24/10

Tari er ikke her lenger. Hun ble akutt syk i en alder av drøyt 4 år. Jeg tenkte først på borellia, men fikk ingen effekt av behandlingen mot dette. Samtidig begynte hun å drikke uvanlig mye og fikk hevelser i hode og bein. En undersøkelse på en smådyrklinikk første til sannsynlig diagnose lymfosarkom, og hun ble avlivet et par dager senere (12/11). Melian synes det er litt rart å være eneste hund og er litt stresset fortsatt, men jeg regner med at det går seg til med litt ekstra oppmerksomhet. Etterhvert håper jeg å skaffe henne en egnet samboer.

Tari 11/11
Tari 11/11
Tari 11/11
Tari 11/11
Tari og Zultan 10/11
Tari og Zultan 10/11
Tari og Zultan 10/11
Tari og Zultan 10/11
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Legg igjen en kommentar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *