Ny hund

Beri kan ikke brukes i avl, og det synes jeg er trist. Så da søsteren hennes skulle ha kull med en bra hannhund spurte jeg om en av valpene kunne få komme hit. Det var greit og i vinter kom Binka hit. Jeg har nå for tiden tre hunder, Melian er fortsatt med til tross for hofter med E-diagnose.

Binka ser ut til å bli en stor tispe, hun er like stor som de andre to 9 mnd gammel. Har nå begynt å ha henne med på kortere fjellturer. Utstilling har vi ikke fått prøvd siden korona hittil har satt en stopper for det vi har kunnet stilt på, men håper det ordner seg.

Beri, Binka og Melian på posten ved Lomtjønna
Binka ser ut over Sognesjøen
Beri og Binka på Engesetstølen
Badeliv ved stølen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *