Mens vi venter..

Mens vi venter går vi altså litt på tur. Vi hadde oss en fjelltur for et par dager siden. Vi tok det med ro og hadde en fin tur.

Utsikt mot Ortneset fra Søtekollen

Utsikt mot Ortneset fra Søtekollen

Jeg fant, jeg fant...

Jeg fant, jeg fant...

Blåbær er godt

Foreløpig har jeg ikke bestemt meg for om jeg tror at damen er drektig eller ikke. Juret har vokst litt og hun er muligens noe mer klengete enn hun pleier å være. Dessuten er hun litt treg på tur og henger mer bak enn vanlig, men på den annen side leter jeg jo ettter gode drektighetstegn og stirrer ivrig, så kanskje hun rett og slett er stresset av den nitidige granskingen og somler for å ha avstand til den stessede personen hun går sammen med? Bare en drøy uke igjen til ultralyd nå…

Filosofisk Dariel ved sjøen

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>