Fredag 13.

I dag er det altså den skumle datoen… Dagen var grå og trist, og det regnet godt da jeg hentet bilen fra verkstedet i dag. (mangellappen var så lang at dagen absolutt hadde riktig dato…)
Så bar det til Myrbø for den lenge fryktede ultralydtimen. Ville det gå bra denne gang??
Etter litt kikking hadde vi telt opp ca tre småklumper som ikke finnes i en tom tispe! Ulykkesdagen ble raskt snudd til glede. Feiringen fortsatte med pizza for de tobeinte og griseøre til den drektige. Jeg kjøpte også et frysetørket grisetryne (utrolig hva som finnes av hundesnacks!) som jeg tenkte damen virkelig skulle få kose seg med – det varte i hele 4 minutter…

Dariel og grisetrynet


Nå er det å komme i gang med praktiske forberedelser som er blitt utsatt siden jeg ville være sikker på at her kom valper før de ble gjort. Snekring av valpekasse og div innkjøp må nå ordnes. Jeg gleder meg!

2 comments to Fredag 13.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>