Mystiske ting skjer

Jeg hadde planer om å reise østover med Dariel til et nytt romantisk møte med Kentucky på neste løpetid som normalt skulle ha kommet i januar. Stor ble derfor min forbauselse da jeg oppdaget i forrige uke at damen allerede hadde begynt å blø. Jeg tenkte dette bare var tull og prøvde å «glemme» det hele (en del tisper kan få falske blødninger/løpetidssymptomer uten at de egentlig har løpetid) men i går ble jeg så usikker at jeg fikk tatt ut to blodprøver fra henne. Den ene prøven fikk jeg analysert på en smådyrklinikk og de mente det var 4-6 dager til parring! Det andre glasset sendte jeg til veterinærhøgskolen for en «vanlig» progesterontest der. Jeg synes det er greit at jeg får samme sorten prøver som jeg hadde i sommer, da er det enklere å beregne tiden. Dessverre var ikke denne prøven kommet frem som den skulle i dag, så jeg får ta et nytt glass i morgen. Det er ikke et spesielt gunstig tidspunkt å reise østover for meg nå midt i mye jobb, flytting, juleforberedelser og opppussing av hus, men hvis jeg får tatt gode nok prøver slik at jeg kan finne akkurat den rette dagen for parring og flyr i stedet for å kjøre bil over fjellet håper jeg at det vil ordne seg.

(Ellers er Dariel litt rar når hun prøver å flørte med katten… Han lar seg ikke forføre, men ser bare overbærende på henne)

Adventsstemning

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>