Forviklingar..

Akkja, ikke vet jeg hva dyret holder på med… Blodprøven jeg sendte mandag kom omsider frem i dag (torsdag) den hadde da sannsynligvis frosset underveis, så prøven var ødelagt (blodet hadde hemolysert) Prøven jeg tok i går var ikke ankommet laboratoriet i dag. Så mye for rask postgang på A-posten! 🙁 I dag fikk jeg derfor et snev av panikk, tok nye prøver og sendte den ene som «Ekspress over natt» til Oslo (så får vi se om Posten klarer det, tviler egentlig…) og tok et annet glass til ny analyse på klinikken i Knarvik. Analyseresultater var det samme som sist, altså parring om 4-6 dager.. Noe sier meg at noe ikke stemmer… Hvis ikke noe skjer i løpet av helgen tipper jeg at det hele er falsk alarm, evt skal hun parres i løpet av uken som kommer forutsatt at blodet jeg faktisk så var en av de første dagene av en altfor tidlig løpetid, men hun blør svært lite, mindre enn hun pleier. Typisk at hun skal «finne på» noe sært akkurat denne gangen.. sukk…

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>