Hei hvor det går…

Nå skjer alt litt fort her. I går konstaterte jeg at ekspress over natten pakken ikke var kommet frem til Oslo, men prøven fra onsdag var kommet frem. Jeg tok ikke dette så tungt siden jeg jo fikk beskjed torsdag om at ingenting hastet. Var hjemom ut på dagen og sjekket da for moro skyld prøvesvaret. Det viste 10 nmol/l !! ( I sommer hadde hun 8 to dager før verdiene var så høye at jeg kunne regne med at eggløsning hadde skjedd ) Panikken grep meg litt. Jeg kastet meg på telefonen til Norwegian. De ville gjerne selge flybillett til meg, men ville ikke prøve å hjelpe meg med plass til hunden. SAS ville prøve begge deler, så jeg kastet meg i bilen for å få gjort unna dagens siste besøk og rekke flyet. Pakking og dusjing ble unnagjort på 15 minutter og jeg var i bilen på vei sørover da jeg fikk beskjed fra SAS om at det ikke gikk med hund.
En stund vurderte jeg å kjøre bil over fjellet om natten eller bruke tog før en vennlig sjel (takk Nina!) fikk minnet meg om at fly lørdag morgen selvsagt også var en mulighet. Ny telefon til SAS der en vennlig mann fikk ordnet plass til både dyret og meg.

Jeg reiste ned til Liland i går kveld og overnattet der siden jeg måtte være på plass på Flesland før 6 i morges. Reisen gikk greit, det var fint flyvær og Dariel oppførte seg så vidt jeg vet helt eksemplarisk på flyet. Hun virket i hvert fall helt uberørt da jeg hentet henne ut av kassen på Gardermoen. Så bar det rett på besøk til Kentucky. Gjensynsgleden (?) var stor, og etter litt basing i snøen var første parring et faktum 🙂 Så blir det spennende å se om det kommer småbamser ut av det!

Nå skal vi ta det rolig i dag, jeg håper å få gjort litt kontorarbeid, og det blir vel noen rusleturer før vi tar et besøk hos Kentucky før flyet returnerer til Bergen i kveld, sannsynligvis med både meg og Dariel ombord.

Én kommentar til “Hei hvor det går…”

  1. Jammen godt du kom deg over fjellet og nå er det bare å krysse fingre og tær for at du skal få noen småbamser som tusler rundt på kjøkkenet på nyåret.
    Dette «sexlivet» for hundene er neimen ikke enkelt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *