Tilbake på Vestlandet

Så var årets raskeste Østlandstur over og vi er trygt hjemme igjen. Vi hadde en rolig dag mens vi ventet på returen. Jeg fikk faktisk gjort litt kontorarbeid før vi tok turen innom Kentucky og familien hans. Det ble ikke flere parringer, begge hundene var mye mer halvhjertet enn om morgenen. Så får vi se om innsatsen fra morgenen gir resultater. Jeg kommer til å sende inn blodprøve for å finne ut om det er sannsynlig at hun faktisk hadde en normal løpetid med eggløsning eller om dette var en «falsk» løpetid som av og til kan komme før normal løpetid. Dersom Posten (for en gangs skyld) holder det den lover får jeg vite det på tirsdag. Imens krysser jeg fingrene for at alt her gått bra og at vi kan få «småbamser» i huset midt i februar.
Ferske bilder ble det ikke denne gang. I morges kom jeg rett og slett ikke på å ta bilder før hundene hang, og i kveld var det for mørkt… (Distre, hvem, jeg??)

Flyreising med hund var en ny opplevelse for meg. Jeg synes det fungerte bra, Dariel tok det hele tilsynelatende med knusende ro og jeg sparte masse tid og krefter. Kryssing av langfjellene nattestid midtvinters er nemlig ikke spesielt trivelig. Jeg tror egentlig at det ikke er så mye dyrere enn bilkjøring hvis man ikke bare ser på rene drivstoffutgifter men også tar med det det faktisk koster å bruke bilen.
Jeg vil rette en stor takk til alle som har hjulpet meg slik at jeg kunne få gjennomført turen på så ultrakort varsel!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>