Prøvesvar

Jeg skrev i forrige post at jeg ville sende inn flere blodprøver. Jeg sendte inn prøven fra parringsdagen og en prøve jeg tok to dager senere. Denne gang klarte faktisk Posten det de lovte (!) og jeg fikk svar tirsdagen.
Prøvene viste at parringsdagen hadde hun progesteron på 11nmol/L og to dager var det på 26nmol/L.
Dette betyr at parringen lørdag var i tidligste laget, hun hadde ikke eggløsning før søndag og siden det tar et par døgn fra eggløsning til egget er modent og kan befruktes, spørs det om det går bra. Det var uansett for sent å gjøre noe mer da prøveresultatet kom, så det er bare å håpe på et positivt resultat på ultralyden til tross for ugunstig parringstidspunkt.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>