Utstilling på Manger

Lørdag 26/2 var Dariel og jeg på utstillingstur til Manger. Det var ikke så mange hunder påmeldt, bare 15, men vi hadde en trivelig dag uansett. Dommeren brukte den nye måten å sette premiegradene. Dette var uvant. Det ble mye blått og gult rundt ringen. Lykken var derfor stor da Dariel og jeg kunne forlate ringen med rød sløyfe (Excellent!) Dommeren delte ut en rød sløyfe i hannhundklassene og tre til tispene. Dariel og datteren Clara fikk begge rød sløyfe og ck i åpen klasse, i beste tispeklasse fikk vi selskap av Zavannah som ble BIR og 4 BIG (Gratulerer!!) Clara ble nr to og Dariel ble nr tre. BIM ble Osterfjorden’s Apo-Rex. Takk for en trivelig dag til alle jeg møtte!! Etter bedømmelsen var over satt vi lenge og koste oss med boller og annet godt.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>