Ny flokkstørrelse

I går var dagen for å hente Melian hjem. Jeg var tidlig oppe, flyet gikk litt over 9. Reisen gikk greit til tross for noe trafikkaos/kø (gjett om jeg stresset litt da…) Flyet var forsinket fra Flesland og Gardermoen ble stengt da vi var i luften, men jeg kom frem ca 1 time forsinket. Så bar det avgårde for litt veterinærvirksomhet (vaksine, chips etc) Litt kos og prat ble det tid til også.

Avskjed med oppdretter Christina
Utenfor Gardermoen

Så ble vi kjørt opp igjen til flyplassen for hjemreisen. Jeg lurte litt på om vi ville få problemer siden vekt av hund+transportbag var noe i overkant av grensen, men her var bare smilende mennesker og velvilje. Melian sovnet mens vi ventet på ombordstigningen. Vi hadde fått plass helt bak i et hjørne av flyet. Det var litt trangt å få bagen på plass under setet foran, men det gikk bra. Noen små pip ble det da, men et griseøre fungerte greit som lyddemper. Flyturen vestover gikk uten problemer. Vi hadde pause for mat og vann på parkeringsplassen før vi begynte å kjøre hjemover.

Dariel og Rolf Asgeir tok mot oss da vi kom. Dariel syntes som ventet at fremmed valp var litt ekkelt, og Melian syntes at fremmed hund var litt skummelt, så hun bjeffet litt.

Siden har vi vært ut og inn for å lære Melian hvor tissing og sånt skal foregå. Hittil har jeg ikke tørket noen dammer! Jeg sov sammen med hundene i natt. Det var rolig, vi var ute en tur litt ut på natten, ellers sov vi bra alle tre. I dag skal vi ikke gjøre så mye uten å bli litt bedre kjent, kanskje vi tar en liten tur med bilen, Melian må nok belage seg på å være med en del der siden lammingssesongen nærmer seg.

Ellers må vi jo begynne å trene litt på lydighet, spesielt innkalling. Melian er kvikk og oppmerksom når vi er ute og går og hun hopper som en liten kenguru ved siden av meg når hun er i lekehumør. Hun er glad i å bære ting, så jeg tror at apportering skal være enkelt å lære henne. Det gjelder bare å sette bæringen i system… Det blir spennede å jobbe med henne, jeg gleder meg!!

Melian 8,5 uke
Nye venner. Dariel og Melian
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Legg igjen en kommentar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *