Som katt og hund

Frisco (ragdollkatten på drøyt 13 år) synes rett og slett at Melian er skikkelig ekkel. Hun er bråkete og kaotisk og fullstendig uten opphøyd verdighet som seriøse dyr bør ha.. Melian synes på sin side at Frisco er skikkelig spennende. Jeg tror hun håper å få ham med på å leke, noe han på sin side aldri kunne finne på nedverdige seg til. Dette skaper en del små situasjoner. Jeg er ikke redd for at Frisco skal skade Melian, hun viser ham stor respekt og hun er jo den tredje berneren han har lært opp til passende høvisk adferd mot katter. Morsomme å se på er de i alle fall.

Vil du være med på å leke??

Ganske nært

Pause?

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>