NKK Bergen 2011

I går var vi på Bergenstur for å være med på årets NKKutstilling. Vi dro tidlig avgårde i håp om å få parkeringsplass i rimelig nærhet til utstillingshallen siden parkeringskapasiteten i området er mildt sagt svært begrenset. Jeg fikk plass og var faktisk inne i hallen i god tid før utstillingen startet. Det var påmeldt over 60 bernere og vi var utstillingens klart største rase. Dariel fikk rød sløyfe og ble plassert som nr 4 av de 12 tispene som stilte i åpen klasse uten ck. Senere fikk jeg være med på oppdretterklasse med Dariels ene datter, Lea. Gruppen bestod av Lea og søsteren Clara + Tuva og Zavannah fra et annet kull fra kennel Fanaberner’n. Dommeren ble så fornøyd med dem at gruppen fikk hp. I den store ringen havnet gruppen som 3BIS oppdretter! Kjempemorsomt!!

Lea, Tuva, Clara og Zavannah, fin Fanaberner'ngruppe!


Når i tillegg BIRhunden Ola Odelsgutt av Hiselfoss vant gruppe 2 og veteranbernerdame Embla Noblige Av Sennenlio ble 4BIS Veteran må vi vel si at bernere virkelig fikk markert seg på utstillingen. Melian fikk ikke komme inn i utstillingshallen siden hun ikke var gammel nok, men vi gikk mye på tur rundt i området og Melian fikk treffe mange trivelige hunder av forskjellige raser. Det er viktig med sosial omgang med fremmede, snille hunder.
Fotoapparatet mitt ble ikke brukt inne i hallen i går, men legger med et bilde av Melian som står og kikker på en annen hund. (ståbilder er vanskelig å ta av henne, enten sitter eller ligger hun eller så løper hun…)

Melian

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>