Villdyret våkner

Byttet skal fortæres
Vi prøvde litt mer på sporet i dag. Det er viktig å ikke overtrene i starten, men på den annen side er jeg litt redd for at Melian skal glemme de gode opplevelsene også, så jeg drister meg til å legge spor litt ofte nå i begynnelsen.

I dag var sporet oppe i skogen. Melian startet litt bedre i dag, men hun syntes fortsatt det var skummelt. Etter 5m var det bortimot full stopp før hun hadde en god periode og kom litt videre. Et par meter fra sporslutten stoppet hun nesten helt igjen før hun fikk en grei avslutning med hjortebeinet. Jammen var det et par grillpølser der også…. Når pølsene var fortært begynte hun å flå beinet, nam!

Mens vi spiste middag var hundene utenfor huset. Da de kom inn etterpå luktet de ikke bra for å si det pent, det hvite i brystet var ikke helt hvitt og ånden var ikke spesielt appetittvekkende for å si det mildt. Hva de hadde fått tak i ble snart oppklart. Jeg fulgte etter Melian da hun gikk ut igjen, og hun gikk målbevisst mot vinden. Midt ute på bøen fant jeg noe ubestemmelig som så mest ut som halvråtne tarmer. Hun fikk ikke spise dem, men etter litt nøling fortsatte hun lenger bort og forsvant ned i en åpen grøft. Der lå svaret på gåten. Et halvspist og halvråttent lam! Byttet ble raskt pakket bort for å si det pent. Så får vi håpe fordøyelsen ikke går helt amok til natten. Kan det være at de nyoppdagete snuseevnene ble tatt i bruk? (For ordens skyld: Lammet var konstatert dødt for en uke eller to siden uten at hundene var mistenkt som årsak, eieren hadde bare glemt å ta det bort)

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Legg igjen en kommentar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *