Se, vi lever!

I dag tok jeg en tur til Knarvik for å se om Dariel bare simulerer eller om det denne gangen skal bli småbamser i huset. Dariel ble barbert litt under magen og spenningen var stor da letingen begynte. Jeg slapp å stå lenge i spenning. Første valpen ble funnet omtrent med en gang. Vi lette rundt en stund og ble eninge om at vi var sikre på at vi hadde sett minst tre eller fire smådyr som så ut til å ha det svært bra. Ultralydapparatet ga gode bilder, så til og med en kudoktor som jeg kunne se godt. Det var fasinerende å se de små hjertene som slo.

Vi tok til og med opp en liten filmsnutt som viser den ene valpen. Dariel peser litt, så bildet er ikke så enkelt å se på, men likevel synes jeg det er greit å se det lille hjertet som slår. Utrolig!!

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>