Ut på tur, aldri sur

I dag har vi begynt på årets fjelltrimposter. Jeg tror aldri at jeg har kommet i gang så sent, men sånn er det vel med småfolk i huset. En del av postene er nok i tyngste laget for unghunder og drektige damer så de får jeg ta alene, men noen er greie også for de som må ta det med ro i sommer. Ytre Oppedalsstølen er en grei tur å starte med, turen er ikke så lang og det er ikke bratt heller. I dag trosset jeg og damene duskregnet og ruslet innover. Lurte litt på om Melian ville synes det var langt men hun var like spretten hele veien både opp til stølen og på veien ned til bilen. Dariel ruslet også godt på og syntes visst det var kjekt på tur, hun også.

Pause på Ytre Oppedalsstølen

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>