Familieportrett?

Jeg er nysgjerrig av natur, og etter ultralyden begynte jeg å lure på hvor mange valper som skal komme. Det er greit å vite på forhånd hvor mange som skal komme spesielt under fødelen slik at vi ikke risikerer å «glemme igjen» noen der inne. I går dro vi derfor på nytt besøk på dyreklinikken i Knarvik og fikk tatt røntgenbilde av buken.
Her er det vi fant:

For de som ikke er så vant til å se slike bilder kan jeg si at det er valpenes ryggrader og hodeskaller som er det som er enkelt å telle. Bein er hardere enn resten av hunden slik at skjelettet blir hvitere enn bløtvevet. Ryggradene er det litt lett å bli forvirret av, så telling av hoder (som ligner på hvite bobler på bildet) er best.
Ut fra hvor mye Dariel hadde økt i omfang ante jeg at noe kjempekull ble det ikke, men noen ligger da der inne og venter på å komme ut. Jeg og veterinæren på klinikken var enige om at vi kunne se fire valper. Så var det bare å håpe på at de kommer ut i live og blir noen kjekke hunder når de blir større.

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Legg igjen en kommentar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/f/c/orondil.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *