Familieportrett?

Jeg er nysgjerrig av natur, og etter ultralyden begynte jeg å lure på hvor mange valper som skal komme. Det er greit å vite på forhånd hvor mange som skal komme spesielt under fødelen slik at vi ikke risikerer å «glemme igjen» noen der inne. I går dro vi derfor på nytt besøk på dyreklinikken i Knarvik og fikk tatt røntgenbilde av buken.
Her er det vi fant:

For de som ikke er så vant til å se slike bilder kan jeg si at det er valpenes ryggrader og hodeskaller som er det som er enkelt å telle. Bein er hardere enn resten av hunden slik at skjelettet blir hvitere enn bløtvevet. Ryggradene er det litt lett å bli forvirret av, så telling av hoder (som ligner på hvite bobler på bildet) er best.
Ut fra hvor mye Dariel hadde økt i omfang ante jeg at noe kjempekull ble det ikke, men noen ligger da der inne og venter på å komme ut. Jeg og veterinæren på klinikken var enige om at vi kunne se fire valper. Så var det bare å håpe på at de kommer ut i live og blir noen kjekke hunder når de blir større.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>