Stølene på Indre Oppedal

I dag tok jeg med to sønner og Melian og kjørte til Indre Oppedal for å besøke fjelltrimpostene der. To forholdsvis korte turer stod på programmet. Dariel har svangerskapspermisjon, så hun fikk ikke være med. Turen ble litt lengre enn normalt for regnet hadde tatt med seg et stykke av vegen så vi måtte parkere tidligere enn normalt. Noen små regndråper var det i luften men ikke så mye at regntøy var nødvendig. Kyr er en utfording nå om sommeren siden de ofte kan være rimelig pågående hvis de oppdager hunder men vi klarte å lure oss forbi uten at de oppdaget Melian. Turen gikk greit, og vi har hatt en svært rolig ettermiddag. Melian var nok litt sliten både fysisk og psykisk etter turen.

På Inngardsstølen


Melian og meg

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>