To uker

Jeg har tatt noen bilder av de håpefulle. Kameraet mitt er litt tregt og valpene kjappe (har ikke trent inn stå og bli)
Men kan jo legge ut noe sånn at de som vil kan se at de vokser litt. Alle har nå fått øyne og de er oppe og går i stedet for å krype innimellom. De legger merke til meg når jeg er oppe i kassen og kommer bort og snuser litt på meg. Jeg har også sett at de begynner å legge litt merke til hverandre og har sett noe som ser ut som litt klønete «lekeslossing» Det begynner å ligne litt mer på hunder…

Hann 4


Hann 4 oppe og går litt


Hann 2


Tispe 1


Portrett av småfrøknen

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>