4 uker

Nå er smådyrene allerede fire uker, det er utrolig hvor fort tiden går, og det er rart å tenke på at om fire nye uker er de gamle nok til å klare seg selv i en ny familie. De er stadig mer aktive, dvs at mesteparten av tiden sover de, men så er det full rulle en liten stund før de slukner igjen. De har tilbud om mat fire ganger om dagen, men tror Dariel gir dem ganske mye melk enda, så det er litt opp og ned hvor mye de vil ha.
Tid for litt bilder:

Gutta boys henger over kanten


Tispen ligger og planlegger nye angrep...


Søskenkjærlighet utføres (T1 og H2)


Tispen fire uker gammel


Hann 2 fire uker gammel


Hann 4 fire uker gammel

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>