BSBK utstilling

En drøy uke etter at gjengen hadde reist var det tid for BSBKs utstilling i Bergen.
Jeg tok med damene og reiste. Dette var første og eneste valpeshow som Melian kunne være med på sånn som tiden og sommeren ble i år. Melian oppførte seg nesten greit i ringen til tross for minimal utstillingstrening. Hun ble best i sin klasse til tross for «Aldeles før høg svans» i følge dommeren. Bjørk fra yngste valpeklasse ble beste valp, vant gruppen og ble til slutt 3BIS!!! Ingen skam å komme bak en så fin frøken.

Melian på valpeshow


Dariel var også med. Jeg var godt fornøyd med å få excellent på henne en drøy uke etter at valpene var levert. Hun fikk ikke ck. Det fikk derimot datteren Clara fra Dariel og Milo sitt første kull. Hun ble beste tispe og BIM. Så får vi håpe at de tre små går i sine vakre storesøstres spor etterhvert… BIR ble Sir Storm Shadow. Gratulerer så mye til vinnerne!!

Fanaberner'ns Clara Catania og Sir Storm Shadow


Bilder lånt av Nina Bless

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>