Fjellet kaller igjen

Idrettslaget her har lagt ut bøker på forskjellige topper og støler i området her. Jeg synes det er kjekt å finne frem til disse, de ligge på forskjellige plasser så jeg får gått på mange turer jeg ellers kanskje ikke ville gått. Fjelltrimaktiviteten har vært lav i det siste siden Dariel har hatt sine valpepasseplikter og Melian har vært litt i yngste laget for lange turer. Nå er det mulig å få til litt lengre turer men tar det rolig siden hundene ikke har allverdens med kondisjon (greit å ha noen å skylde på…)
Forrige søndag hadde jeg med et par sønner som manglet noen poeng for å fylle kravet til premiering. Rolf Asgeir hadde nok poeng etter en stund og droppet den siste posten, men Jan Magnus trengte litt mer og ble med opp på toppen av Nipa også. Været ble stadig surere, og det var ikke fritt at det ble litt kaldt etterhvert. Men vi kom da opp! På veien ned gikk vi på en kronhjort i skogen. Melian syntes det luktet litt skummelt da vi passerte sporet hans…

På Nipa. Noen vinker med en arm, noen bruker ørene...


Jeg og damene gikk et par turer til i løpet av uken før vi tok turen til de siste postene i går. Vi hadde en fantastisk dag i flott høstvær. Melian fant ut at det var kjekt å vasse, og hun kunne gjerne finne på å sette seg eller legge seg i grunne dammer… Dariel tok det med ro og ruslet bakerst i gruppen og lot ungdommen ta seg ut.

Damene på Svadfjellet 878 moh

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>