Ny prøve

I går klarte jeg ikke å holde meg mer, men reiste over fjellet. Turen gikk greit. Vi dro på kveldsbesøk til Kentucky. Han var en riktig trivelig og staselig herremann som Dariel syntes var ok, men heller ikke mer. Han syntes Dariel var litt deilig…

I dag fikk jeg svar på en ny blodprøve jeg tok i går, og den viste at vi fortsatt har god tid. Vi bruker derfor dagen i dag til litt avslapping og en skogstur og venter med «hundekoblingsforsøkene» til tidligst en gang ut på ettermiddagen eller kvelden i morgen. Entusiasmen hos hundene vil nok øke etter som tiden nærmer seg, så dette går nok bra.

Edit: vi hadde en fin rusletur langs en skogsvei. Trivelig tur, jeg fikk se mange dyr; både stålorm, rådyr, småfrosker og mange fugler gjorde turen ekstra fin. Selvsagt hadde jeg glemt fotoapparatet… Langs veien vokste det mange markjordbær… nam…

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>