Kategoriarkiv: Utstilling

Fin storesøster

Fanaberner'ns Lea Lazio
Fikk melding om at Fanaberner’ns Lea Lazio hadde vært med sin oppdretter Nina Bless på utstilling på Karmøy. Der ble hun BIR. Gratulasjoner sendes! Lea er fra det første kullet til Dariel og Milo. Så får vi håpe at smånurkene i valpekassen her kan vandre i storesøsters potefar en gang…

NKK Bergen 2011

I går var vi på Bergenstur for å være med på årets NKKutstilling. Vi dro tidlig avgårde i håp om å få parkeringsplass i rimelig nærhet til utstillingshallen siden parkeringskapasiteten i området er mildt sagt svært begrenset. Jeg fikk plass og var faktisk inne i hallen i god tid før utstillingen startet. Det var påmeldt over 60 bernere og vi var utstillingens klart største rase. Dariel fikk rød sløyfe og ble plassert som nr 4 av de 12 tispene som stilte i åpen klasse uten ck. Senere fikk jeg være med på oppdretterklasse med Dariels ene datter, Lea. Gruppen bestod av Lea og søsteren Clara + Tuva og Zavannah fra et annet kull fra kennel Fanaberner’n. Dommeren ble så fornøyd med dem at gruppen fikk hp. I den store ringen havnet gruppen som 3BIS oppdretter! Kjempemorsomt!!

Lea, Tuva, Clara og Zavannah, fin Fanaberner'ngruppe!

Når i tillegg BIRhunden Ola Odelsgutt av Hiselfoss vant gruppe 2 og veteranbernerdame Embla Noblige Av Sennenlio ble 4BIS Veteran må vi vel si at bernere virkelig fikk markert seg på utstillingen. Melian fikk ikke komme inn i utstillingshallen siden hun ikke var gammel nok, men vi gikk mye på tur rundt i området og Melian fikk treffe mange trivelige hunder av forskjellige raser. Det er viktig med sosial omgang med fremmede, snille hunder.
Fotoapparatet mitt ble ikke brukt inne i hallen i går, men legger med et bilde av Melian som står og kikker på en annen hund. (ståbilder er vanskelig å ta av henne, enten sitter eller ligger hun eller så løper hun…)
Melian

Utstilling på Manger

Lørdag 26/2 var Dariel og jeg på utstillingstur til Manger. Det var ikke så mange hunder påmeldt, bare 15, men vi hadde en trivelig dag uansett. Dommeren brukte den nye måten å sette premiegradene. Dette var uvant. Det ble mye blått og gult rundt ringen. Lykken var derfor stor da Dariel og jeg kunne forlate ringen med rød sløyfe (Excellent!) Dommeren delte ut en rød sløyfe i hannhundklassene og tre til tispene. Dariel og datteren Clara fikk begge rød sløyfe og ck i åpen klasse, i beste tispeklasse fikk vi selskap av Zavannah som ble BIR og 4 BIG (Gratulerer!!) Clara ble nr to og Dariel ble nr tre. BIM ble Osterfjorden’s Apo-Rex. Takk for en trivelig dag til alle jeg møtte!! Etter bedømmelsen var over satt vi lenge og koste oss med boller og annet godt.

Utstilling på Stord

I november tok vi oss en tur til Fitjar-Stord hundeklubb sin utstilling. Det er kjekt på tur, utstilling er jo litt spennende og ikke minst er det trivelig å skravle med de andre som er der.
Dommeren var rimelig godt fornøyd med dyret og dikterte:

«En tispe av bra modell og rett substans. Noe lyse anelsen runde øyne, velplass. ører, bra overlinje, velkroppet og velvinkl. Rør seg med vegvinn. steg, velteknad. Pelsen noe krøllete i dag»

Dariel var i storform og spratt rundt med vilt blikk siden hun luktet at jeg hadde godbiter i lommen…
Hun fikk førstepremie og ble nr 3 i åpen klasse, nr 4 i beste tispeklasse.
Vi hadde en kjekk dag, håper det ikke blir så lenge til neste gang.

BSBKutstilling

Lørdag var Dariel og jeg på jentetur til Bergen og var med på BSBKutstillingen. Det var ikke så mange bernere påmeldt, bare 10 valper og 16 voksne, men vi hadde det koselig, både ved ringen og ute i solveggen etterpå. Det sosiale er faktisk en hovedmotivasjon for å reise på utstillinger. Dariel ble nr 2 i åpen klasse tispe. En av døtrene fra Dariels første kull, Fanaberner’ns Lea Lazio, tok ansvar, fikk sitt første cert og ble best i rasen! Vi gratulerer så mye!!

Fanaberner'ns Lea Lazio

Bildet er tatt av Leas oppdretter, Nina Bless. Takk for lånet!