BSBKutstilling

Lørdag var Dariel og jeg på jentetur til Bergen og var med på BSBKutstillingen. Det var ikke så mange bernere påmeldt, bare 10 valper og 16 voksne, men vi hadde det koselig, både ved ringen og ute i solveggen etterpå. Det sosiale er faktisk en hovedmotivasjon for å reise på utstillinger. Dariel ble nr 2 i åpen klasse tispe. En av døtrene fra Dariels første kull, Fanaberner’ns Lea Lazio, tok ansvar, fikk sitt første cert og ble best i rasen! Vi gratulerer så mye!!

Fanaberner'ns Lea Lazio

Bildet er tatt av Leas oppdretter, Nina Bless. Takk for lånet!

Nedtur

Fredag 13. var visst utsatt til i dag. Noen har kanskje reagert på at det har vært litt stille her på siden hvor jeg normalt burde ha sprudlet av forventning og lagt ut bilder av en stadig rundere Dariel. Slik ble det ikke, jeg har vært bekymret fordi magen ikke har vokst. I dag dro vi til Knarvik for å ta røntgenbilde av buken. Nå skulle nemlig skjelettene til valpene være såpass forbeinet at det skulle være greit å telle dem. Røntgenbildene viste ingen skjeletter.. Vi tok også en hormonprøve (relaksin) som skal angi om en hund er drektig, den var også negativ. Altså ble det ingen valper her i denne omgang. Neste løpetid ventes i januar, jeg må tenke litt på hva jeg vil gjøre frem til da. Jeg har lyst til å gjøre et nytt forsøk med Kentucky, jeg falt for ham i sommer, på den annen side er ikke alltid veiene like behagelige mellom vest og øst i januar…

Imens får vi korte tiden med litt flere turer, en utstilling eller to og gjøre det beste ut av situasjonen. Det er synd for alle trivelige mennesker som har kontaktet meg ang valp. Jeg ønsker dere lykke til i jakten på hund og ta gjerne kontakt igjen dersom dere fortsatt er hundeløse når vi en gang «får det til» her.

Solnedgang ved fjorden