NKK Bergen 2011

I går var vi på Bergenstur for å være med på årets NKKutstilling. Vi dro tidlig avgårde i håp om å få parkeringsplass i rimelig nærhet til utstillingshallen siden parkeringskapasiteten i området er mildt sagt svært begrenset. Jeg fikk plass og var faktisk inne i hallen i god tid før utstillingen startet. Det var påmeldt over 60 bernere og vi var utstillingens klart største rase. Dariel fikk rød sløyfe og ble plassert som nr 4 av de 12 tispene som stilte i åpen klasse uten ck. Senere fikk jeg være med på oppdretterklasse med Dariels ene datter, Lea. Gruppen bestod av Lea og søsteren Clara + Tuva og Zavannah fra et annet kull fra kennel Fanaberner’n. Dommeren ble så fornøyd med dem at gruppen fikk hp. I den store ringen havnet gruppen som 3BIS oppdretter! Kjempemorsomt!!

Lea, Tuva, Clara og Zavannah, fin Fanaberner'ngruppe!

Når i tillegg BIRhunden Ola Odelsgutt av Hiselfoss vant gruppe 2 og veteranbernerdame Embla Noblige Av Sennenlio ble 4BIS Veteran må vi vel si at bernere virkelig fikk markert seg på utstillingen. Melian fikk ikke komme inn i utstillingshallen siden hun ikke var gammel nok, men vi gikk mye på tur rundt i området og Melian fikk treffe mange trivelige hunder av forskjellige raser. Det er viktig med sosial omgang med fremmede, snille hunder.
Fotoapparatet mitt ble ikke brukt inne i hallen i går, men legger med et bilde av Melian som står og kikker på en annen hund. (ståbilder er vanskelig å ta av henne, enten sitter eller ligger hun eller så løper hun…)
Melian

Som katt og hund

Frisco (ragdollkatten på drøyt 13 år) synes rett og slett at Melian er skikkelig ekkel. Hun er bråkete og kaotisk og fullstendig uten opphøyd verdighet som seriøse dyr bør ha.. Melian synes på sin side at Frisco er skikkelig spennende. Jeg tror hun håper å få ham med på å leke, noe han på sin side aldri kunne finne på nedverdige seg til. Dette skaper en del små situasjoner. Jeg er ikke redd for at Frisco skal skade Melian, hun viser ham stor respekt og hun er jo den tredje berneren han har lært opp til passende høvisk adferd mot katter. Morsomme å se på er de i alle fall.

Vil du være med på å leke??
Ganske nært
Pause?